En directe

Fórmula Estel

RELIGIÓ

El cardenal Tagle visita Barcelona

Aquest diumenge, Ràdio Estel emetrà a les 17.30 h una entrevista en exclusiva amb el cardenal Luis Antonio Tagle conduïda per Ignasi Miranda i, a les 18 h, la celebració en directe 'Sent la Creu de Filipines'

4 març 2022

Redacció

Comparteix

L'Arxidiòcesi de Barcelona acull aquest cap de setmana el cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe emèrit de Manila i actual prefecte de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles. El cardenal ve a Barcelona per participar a dos grans actes: una conversa amb més de 3.000 fidels a l'Auditori Fòrum el dissabte i el 'Sent la Creu' a la basílica de la Sagrada Família el diumenge. El primer esdeveniment, que es farà a les 10.30h, serà una conversa amb el purpurat, com a president de Càritas Internationalis, sota el títol 'Acollir i acompanyar en un món canviant'. Pol Marsà, periodista dels serveis informatius de Ràdio Estel, el presentarà.

El cardenal Tagle en la seva visita a Barcelona, atenent Ràdio Estel

Programació especial de Ràdio Estel

Aquest diumenge, Ràdio Estel emetrà a les 17.30 h una entrevista en exclusiva amb el cardenal Luis Antonio Tagle conduïda per Ignasi Miranda i, a les 18 h, la celebració en directe 'Sent la Creu de Filipines', amb els membres del Secretariat de Pastoral amb Joves de l'Arquebisbat, amb una gran coral creada especialment per a l'ocasió i amb diversos testimonis. En destaca el de Ricardo Pareja, un jove de 23 anys malalt de càncer, que explica que ha volgut sempre unir la seva creu a la de Jesucrist, des que va ser ingressat a l'hospital a l'abril de 2020.

L'acte 'Sent la creu' presenta una rèplica de la Creu de Magallanes, a les Filipines, que simbolitza la presència del cristianisme a l'arxipèlag asiàtic des de fa ara tot just 500 anys. En aquest context, el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ha explicat en un missatge el sentit de l'acte: "'Sent la Creu' és compartir el patiment de germans d'altres realitats del món. Aquest any, amb el cardenal Tagle i la creu de Filipines descubrirem les llums i les foscors d'aquell país asiàtic".

'Sent la Creu' coincideix, com altres anys, amb l'inici del temps de Quaresma. Aquesta edició arriba després de les anteriors amb la presència de les creus de Lampedusa, de Cambotja, de la República Centreafricana i de Veneçuela.

Consulta la graella de Ràdio Estel del diumenge 6 de març

Entrevista al cardenal Tagle

0:00 / 0:00

Més actualitat

RELIGIÓ

Omella, sobre Toni Vadell: "L'arxidiòcesi plora perquè perdem una gran columna"

S'ha celebrat aquest dilluns, a la catedral de Barcelona, la Missa exequial amb cos present per l'ànima del bisbe Antoni Vadell, que va morir dissabte al matí

14 febrer 2022

Redacció

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Ha mort Antoni Vadell i Ferrer, bisbe auxiliar de Barcelona

El bisbe Toni Vadell

Diumenge a les 12 del migdia, quedarà instal·lada la capella ardent amb el fèretre del bisbe Toni Vadell a la capella del Sant Crist de Lepant de la Catedral de Barcelona. Dilluns a les 11 del matí, Funeral de corpore in sepulto a l’altar major de la catedral de Barcelona. Presidirà l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella

12 febrer 2022

Redacció

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Salvador Cristau ja és el nou bisbe de Terrassa

La catedral de Terrassa ha acollit el dissabte 5 de febrer la presa de possessió i l'inici del ministeri de Salvador Cristau com a nou bisbe de la diòcesi de Terrassa.

5 febrer 2022

Redacció