En directe

La Caravana

PAPA FRANCESC

Francesc: "Cal sumar esforços amb l'emigració d'Amèrica llatina"

El Papa ha assegurat aquest divendres, en rebre al Vaticà 200 membres del’Organització Italo-Llatinoamericana IILA, que l’Amèrica llatina "ha de sumar esforços per afrontar l’emigració",…

30 juny 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa ha assegurat aquest divendres, en rebre al Vaticà 200 membres del’Organització Italo-Llatinoamericana IILA, que l’Amèrica llatina "ha de sumar esforços per afrontar l’emigració", que ha qualificat de “drama de divisió” perquè afecta les famílies i perquè les persones s’allunyen de la seva pròpia terra d’origen. La trobada s’ha fet amb motiu del 50è aniversari d’aquest institut. Francesc ha explicat que cal “detectar les potencialitats dels països llatinoamericans, rics en història i recursos naturals, amb gent bona i també solidària, marcada sovint per l’increment de la pobresa i l’explotació de la casa comuna". En aquesta línia, el Sant Pare ha proposat a l’Organització Italo-Llatinoamericana una anàlisi de la realitat que viuen persones concretes i de les seves veritables necessitats. També ha defensat "un compromís més gran en els camps cultural, científic i de cooperació al desenvolupament".
D'altra banda, aquest mateix divendres, el Sant Pare ha rebut en audiències separades el cardenal Gerhard Ludwig Müller, prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Jorge Eduardo Lozano, Arquebisbe de San Juan (Argentina), l'ambaixador de la República de Montenegro davant la Santa Seu, en visita de comiat, i l'ambaixadora de Lituània, en la mateixa situació. A més, el pontífex ha rebut una delegació de la "Fundació Vitae".
Es pot escoltar AQUÍ l'edició de Diari del Papa corresponent a aquest divendres 30 de juny.

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció