En directe

Fórmula Estel

PAPA FRANCESC

Francesc: "Cal sumar esforços amb l'emigració d'Amèrica llatina"

El Papa ha assegurat aquest divendres, en rebre al Vaticà 200 membres del’Organització Italo-Llatinoamericana IILA, que l’Amèrica llatina "ha de sumar esforços per afrontar l’emigració",…

30 juny 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
El Papa ha assegurat aquest divendres, en rebre al Vaticà 200 membres del’Organització Italo-Llatinoamericana IILA, que l’Amèrica llatina "ha de sumar esforços per afrontar l’emigració", que ha qualificat de “drama de divisió” perquè afecta les famílies i perquè les persones s’allunyen de la seva pròpia terra d’origen. La trobada s’ha fet amb motiu del 50è aniversari d’aquest institut. Francesc ha explicat que cal “detectar les potencialitats dels països llatinoamericans, rics en història i recursos naturals, amb gent bona i també solidària, marcada sovint per l’increment de la pobresa i l’explotació de la casa comuna". En aquesta línia, el Sant Pare ha proposat a l’Organització Italo-Llatinoamericana una anàlisi de la realitat que viuen persones concretes i de les seves veritables necessitats. També ha defensat "un compromís més gran en els camps cultural, científic i de cooperació al desenvolupament".
D'altra banda, aquest mateix divendres, el Sant Pare ha rebut en audiències separades el cardenal Gerhard Ludwig Müller, prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, Jorge Eduardo Lozano, Arquebisbe de San Juan (Argentina), l'ambaixador de la República de Montenegro davant la Santa Seu, en visita de comiat, i l'ambaixadora de Lituània, en la mateixa situació. A més, el pontífex ha rebut una delegació de la "Fundació Vitae".
Es pot escoltar AQUÍ l'edició de Diari del Papa corresponent a aquest divendres 30 de juny.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció