En directe

La Caravana

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Neix Ànima Estel, el primer canal online religiós 100% en català

Ànima Estel és la principal novetat de la renovació de l’oferta de continguts de Ràdio Estel

11 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Neix Ànima Estel! Ràdio Estel, l'emissora vinculada a l’Arquebisbat de Barcelona, ha apostat aquesta temporada 2023-2024 per renovar la seva oferta multicanal amb l’inici de les emissions d'aquest nou canal, el primer online  24 hores 100% religiós en català. 

Està disponible al web i a l'app Ràdio Estel Oficial

El nou canal, disponible al web i a l'app Ràdio Estel Oficial, oferirà la litúrgia diària, programes històrics i música religiosa i clàssica. L'objectiu és potenciar els continguts de servei pastoral i social i complementar-los amb la programació religiosa de l’emissora convencional ja existent. 

L'objectiu és potenciar els continguts de servei pastoral i social

La graella d'Ànima Estel

Així, s’oferirà cada dia el programa 'Sense distància’ a les 19.30 h (una hora i mitja després de l’emissió en directe per FM) i també a les 12 de la nit, després del comentari de l’Evangeli, que tindrà igualment altres hores d’emissió (a les 13.15 h i a les 18.25 h).

Els oients també podran seguir en Ànima Estel les Laudes (7.30 h) i les Vespres (18.45 h) des de Montserrat, així com el rosari a les 18.00 h. Per descomptat, també tindran tots els espais sobre religió i sobre vida de l’Església i emissions històriques, entre elles 'Amb llum pròpia’ (entrevistes personals conduïdes per Joan Armengol), ‘Mar de claror’ (magazine sobre catequesi i evangelització presentat per la difunta Rosa Deulofeu), ‘Missatge en una ampolla’ (música d’inspiració cristiana amb reflexions de Miquel Albert Soler i David Ciscar) i ‘La cantata del Diumenge’ (de Josep Miquel Serra i amb música de Bach des del calendari litúrgic).

No hi mancaran tampoc hores de música i, en la franja diària de les 8.30 h, els dijous hi haurà ‘Conexiones’, un nou programa sobre comunitats cristianes diverses.

Ànima Estel i l'emissió radiofònica, complementaris

Ràdio Estel continuarà oferint per FM la litúrgia del dia, informació específica i les misses, tant entre setmana com el cap de setmana. La graella d'aquesta nova temporada a l’emissió convencional donarà més protagonisme als continguts socials i d’entreteniment, mantenint també la informació. 'La Caravana' passa a la franja matinal entre setmana i 'Fabricació' pròpia' s'estrena com a magazine de tarda. Pel que fa als informatius, l'Estel Migdia' explicarà l'actualitat i es manté l'informatiu social i religiós del 'Sense Distància' amb més seccions i continguts. 

Més actualitat

SOCIETAT

Ferran Barri, psicòleg infantil, sobre les baralles de joves a les xarxes: "Se senten impunes perquè les lleis del menor són molt laxes"

Baralles virals entre joves

En una entrevista a Ràdio Estel, l'expert en assetjament emmarca aquesta violència "en un context de crispació generalitzat"

2 octubre 2023

Redacció

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

“Càritas no és una ONG, és l’acció de l’església cristiana per a les persones en situacions més vulnerables” 

Eduard Sala ha estat escollit nou director de Càritas Diocesana de Barcelona després d'estar vinculat a l’entitat des de fa quatre dècades

29 setembre 2023

Redacció

Sense categoria

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El Pare Abat de Poblet reivindica el monestir com a pol espiritual i turístic de la Conca de Barberà 

El pare Abat de Poblet ha explicat la història del monestir, l’espiritualitat i les activitats que s'hi fan

29 setembre 2023

Redacció