En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Neix Ànima Estel, el primer canal online religiós 100% en català

Ànima Estel és la principal novetat de la renovació de l’oferta de continguts de Ràdio Estel

11 setembre 2023

Redacció

Comparteix

Neix Ànima Estel! Ràdio Estel, l'emissora vinculada a l’Arquebisbat de Barcelona, ha apostat aquesta temporada 2023-2024 per renovar la seva oferta multicanal amb l’inici de les emissions d'aquest nou canal, el primer online  24 hores 100% religiós en català. 

Està disponible al web i a l'app Ràdio Estel Oficial

El nou canal, disponible al web i a l'app Ràdio Estel Oficial, oferirà la litúrgia diària, programes històrics i música religiosa i clàssica. L'objectiu és potenciar els continguts de servei pastoral i social i complementar-los amb la programació religiosa de l’emissora convencional ja existent. 

L'objectiu és potenciar els continguts de servei pastoral i social

La graella d'Ànima Estel

Així, s’oferirà cada dia el programa 'Sense distància’ a les 19.30 h (una hora i mitja després de l’emissió en directe per FM) i també a les 12 de la nit, després del comentari de l’Evangeli, que tindrà igualment altres hores d’emissió (a les 13.15 h i a les 18.25 h).

Els oients també podran seguir en Ànima Estel les Laudes (7.30 h) i les Vespres (18.45 h) des de Montserrat, així com el rosari a les 18.00 h. Per descomptat, també tindran tots els espais sobre religió i sobre vida de l’Església i emissions històriques, entre elles 'Amb llum pròpia’ (entrevistes personals conduïdes per Joan Armengol), ‘Mar de claror’ (magazine sobre catequesi i evangelització presentat per la difunta Rosa Deulofeu), ‘Missatge en una ampolla’ (música d’inspiració cristiana amb reflexions de Miquel Albert Soler i David Ciscar) i ‘La cantata del Diumenge’ (de Josep Miquel Serra i amb música de Bach des del calendari litúrgic).

No hi mancaran tampoc hores de música i, en la franja diària de les 8.30 h, els dijous hi haurà ‘Conexiones’, un nou programa sobre comunitats cristianes diverses.

Ànima Estel i l'emissió radiofònica, complementaris

Ràdio Estel continuarà oferint per FM la litúrgia del dia, informació específica i les misses, tant entre setmana com el cap de setmana. La graella d'aquesta nova temporada a l’emissió convencional donarà més protagonisme als continguts socials i d’entreteniment, mantenint també la informació. 'La Caravana' passa a la franja matinal entre setmana i 'Fabricació' pròpia' s'estrena com a magazine de tarda. Pel que fa als informatius, l'Estel Migdia' explicarà l'actualitat i es manté l'informatiu social i religiós del 'Sense Distància' amb més seccions i continguts. 

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció