En directe

La Caravana

AUDIOS

Sense categoria

Roger Padrós: "Hi ha molts influencers que canten i pocs artistes"

Roger Padrós, que és un dels 16 candidats al 'Benidorm Fest', creu que avui dia "hi ha molts influencers que canten i pocs artistes"

17 gener 2024

Comparteix
Roger Padrós es un dels 16 candidats al Benidorm Fest amb la balada 'El Temps' / Ràdio Estel

Roger Padrós vol presentar-se al Festival d'Eurovisió 2024 i ho vol fer cantant en català. I és que el cantant i pianista un dels 16 artistes candidats del festival que decidirà la cançó que representarà Espanya a Eurovisió, el Benidorm Fest. En una entrevista al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel, el compositor explica el motiu pel qual hi actuarà descalç. "És una manera de recuperar la manera com vaig començar".

"Hi ha el que canta perquè vol ser famós i hi ha el que canta perquè li agrada la música. Jo sempre he escollit ser el segon."

Perquè els "peus descalços" són el símbol de la manera com Padrós concep la música. "Avui dia hi ha molts influencers que canten i molt pocs artistes. Hi ha el que canta perquè vol ser famós i hi ha el que canta perquè li agrada la música. Jo sempre he escollit ser el segon".

'El temps', la segona cançó en català al Benidorm Fest

Com a resultat, la cançó protagonista d'aquest viatge és 'El Temps', una balada que amb el poètic embolcall de les notes del piano ens parla d'amor, d'espera i de l’inexorable pas del temps. Un tema que pots gaudir en acústic amb Roger Padrós a la veu i al piano al Youtube de Ràdio Estel.

Amb 'El Temps' serà la segona vegada que escoltarem una cançó íntegrament en català en aquest festival previ a Eurovisió. La primera, va ser la proposta de Siderland, l’any passat, amb 'Que esclati tot'.

Roger Padrós: "Hi ha molts influencers que canten i pocs artistes"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

Sense categoria

"No tornaria a Eurovisió"

Antonio José sobre Eurovisió

El cantant i compositor presenta un nou disc, 'El pacto', un disc "autèntic" que li ha portat per mons "externs i interns"

22 setembre 2023

Redacció

AUDIOS

Yung Rajola: "S'està monetitzant la gent per dir bajanades"

Yung Rajola

El cantant acaba de publicar el seu nou treball 'Peter Pan'

27 octubre 2023