En directe

Fórmula Estel

Va de vi

amb Salvador Cot

Pòdcast

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai, amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi', per degustar alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

27 Gener 2023 del 2023

- Capítol 18.

Vi en llauna

Beure el vi sense obridor ni copes és possible de la mà de Born Rosé Barcelona. Una empresa que ha apostat per aquest format innovador i que ha fundat Jana Robles, que ens explica com hem de degustar el vi amb llauna que ens ha arribat a l'estudi.

Més informació

0:00 / 0:00

20 Gener 2023 del 2023

- Capítol 17.

Més disseny de les etiquetes de vi

Les etiquetes de les ampolles de vi són, en molts casos, autèntiques obres d'art. Continuem parlant del tema i obrim el micròfon ara a Helena de Lara, dissenyadora i fundadora de Grafastudio.
0:00 / 0:00

13 Gener 2023 del 2023

- Capítol 16.

El disseny de les etiquetes del vi

Les etiquetes de les ampolles de vi són, en molts casos, autèntiques obres d'art. Analitzem quan va sorgir la tendència de "destacar als prestatges dels supermercats" i estils actuals ben destacats amb Eva Vicens, directora de Vadevi.

Més informació

0:00 / 0:00

23 Desembre 2022 del 2022

- Capítol 15.

Maridatges de Nadal

Des d'un vi que agradarà fins i tot al cunyat que, dissimuladament, farà una foto a l’ampolla fins a un vi per acompanyar les neules i els torrons! Maridatges sorprenents pels tradicionals àpats de Nadal sota la recomanació d'Eva Vicens!

Més informació

0:00 / 0:00

16 Desembre 2022 del 2022

- Capítol 14.

Còctels amb vi

El vi és un dels ingredients de molts còctels. Un d'ells, la sangria! Eva Vicens conversa amb Mariona Vilanova, bartender i coordinadora de cocteleria de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, per conèixer-los tots.

Més informació

0:00 / 0:00

02 Desembre del 2022

- Capítol 13.

El vi a la ficció

'Sexe en Nova York', 'Joc de trons' i 'Homeland' són tres exemples de sèries en les quals el vi té un paper rellevant que vincula aquesta beguda amb diferents valors. Les repasem amb Eva Vicens, directora de Vadevi.

Més informació

0:00 / 0:00

25 Novembre del 2022

- Capítol 12.

Gastronomia de tardor

Gastronomia de tardor de la mà de qui ha estat escollit Millor Jove Xef d'Europa als European Young Chef Award: el menorquí Pau Sintes.
0:00 / 0:00

18 Novembre del 2022

- Capítol 11.

La malvasia

Convidem Alba Gràcia, responsable del Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges, a explicar-nos el 'secret' d'aquesta beguda tan típica d'aquesta zona del Garraf.
0:00 / 0:00

11 Novembre 2022 del 2022

Capítol 10. Vins escumosos

Tornem a tastar un vi a l'estudi! Aquesta vegada, el Josep Coca 2015 de Sabaté i Coca, catalogat com a millor vi escumós de l'any als Premis Vinari 2022. Però, també, aprenem sobre els escumosos: són cava?
0:00 / 0:00

04 Novembre 2022 del 2022

- Capítol 9.

La Festa del Vi de Gandesa i La Setmana del Vi de Rubí

Avui, l'Eva Vicens, directora de Vadevi, té el cor dividit entre la Festa del Vi de Gandesa i La Setmana del Vi de Rubí.
0:00 / 0:00

Filtra per Data